Blog

Rioolverstopping

RIOOLVERSTOPPINGEN

Het komt wel eens voor dat er rioleringen verstopt raken. Dit is vaak te merken aan een onaangename geur. Het water kan ook nog eens hoog staan. Dit is meestal te merken in het toilet. Door deze verstoppingen is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen. Dit is geen groot probleem. Rioolverstoppingen zijn vaak snel en makkelijk op te laten lossen door professionals. Door het op te laten lossen door professionals is het ook zeker dat er geen verdere problemen of schade ontstaan. In dit artikel lees je meer over hoe er aan de slag wordt gegaan bij rioolverstoppingen.

 

Het doen van een analyse

Met behulp van een kleine camera wordt er eerst gekeken hoe heftig de verstopping is. Het kan ook voorkomen dat we scheuren of andere vormen van schade aan de riolering tegenkomen. Hierbij worden deze problemen dan eerst opgelost. Hierna wordt er naar een oplossing voor de verstopping gekeken.

 

Het probleem oplossen

Wij gaan na de analyse kijken naar de juiste oplossing voor de verstopping. Er zijn veel verschillende oplossingen voor verschillende situaties. Wij kiezen de beste oplossing. Hiervan maken wij een rapport met hoe wij te werk gaan, de kosten en hoe lang het gaat duren. Wij nemen dit samen met je door en gaan daarna zo snel mogelijk aan de slag.

Share this post