Reiningen

Koelcellen reinigen

construction1

Roy Reinigt is uw professionele partner voor totaalreiniging. Naast externe schoonmaakwerkzaamheden zoals het reinigen van gevels, dakgoten en terrassen op basis van duurzame en milieuvriendelijke middelen, kunt u ook de reiniging van koelcellen, vriescellen en rijpcellen aan ons toevertrouwen. Neem vrijblijvend contact op met onze consultanten voor meer informatie over onze dienstverlening en laat een maatwerk offerte opstellen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact op met Roy Reinigt. U kunt bellen naar: 06-10107674 of stuur een email naar info@royreinigt.nl 

Reinigen van koelcellen, vriescellen en rijpingscellen

Wanneer er gewerkt wordt met bederfelijke waren is het uiteraard van groot belang om onder hygiënische omstandigheden te werken. Zelf schoonmaken is niet altijd voldoende, of niet praktisch uitvoerbaar.

Roy-Reinigt-Westland-gevelrenovatie-2019

Het team van Roy Reinigt heeft alle expertise in huis om koel-, vries- en rijpingscellen op vakkundige wijze schoon te maken. Zo kunt u voldoen aan de wettelijke normering omtrent het verwerken van voedingswaren en andere versproducten zoals planten en snijbloemen.

  • Koelcellen: Door een koelcel professioneel te laten reinigen wordt de vorming van schimmels en bacteriën geremd. De procedure in omgevingen met een lagere temperatuur verschilt ten opzichte van reguliere reiniging.
  • Vriescellen: In een vriescel is het niet altijd mogelijk om de locatie te ontdooien alvorens deze te reinigen. Door gebruik te maken van speciale middelen is het mogelijk om onder lage temperaturen vriescellen intensief te reinigen.
  • Rijpingscellen: Producten zoals bananen en kaas moeten een rijpingsproces ondergaan. Door de rijpingscel periodiek te laten reinigen zal dit niet alleen bevorderlijk zijn voor de hygiëne, het zal ook de levensduur van de cellen verlengen en de energie efficiëntie verbeteren.

Daarom laat u koelcellen reinigen door Roy Reinigt:

  • Zorg voor een hygiënische omgeving voor voedingsmiddelen.
  • Voorkom besmetting en kruisbesmetting van producten.
  • Verleng de levensduur van apparatuur door periodieke reiniging.
  • Ontdek mogelijke schade of gebreken in een vroeg stadium
  • Bespaar tijd en kosten door professionele specialisten in te schakelen.

Informeer naar alle oplossingen voor professionele reiniging

Roy Reinigt is dé specialist in schoonmaken voor bedrijven. Dit doen we op basis van maatwerk opdrachten die perfect afgestemd zijn op uw behoefte. Zo kunnen we onze klanten totaal ontzorgen op het gebied van reinigingswerkzaamheden. Wilt u weten wat ons team aan specialisten voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.