Reiningen

Stoomreiniging

construction1

Bent u al bekend met de voordelen van stoomreiniging? Op deze pagina geven we meer informatie over deze effectieve en milieuvriendelijke behandelmethode die ook nog eens kosten zal besparen. Neem voor een offerte op maat direct contact op met de specialisten van Roy Reinigt.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact op met Roy Reinigt. U kunt bellen naar: 06-10107674 of stuur een email naar info@royreinigt.nl 

Wat is stoomreiniging?

Er zijn verschillende methoden om een pand te reinigen. Naast hogedruk reiniging is er ook stoomreiniging, een methode op basis van hete stoom in plaats van hoge druk. Het is een relatief goedkope wijze om de gevel van een kantoorpand, bedrijfslocatie of een woonhuis te reinigen op een milieuvriendelijke wijze. Een schone gevel biedt meer bescherming tegen vuil en vocht van buitenaf. Met name bij poreuze materialen kan reiniging op basis van stoom de ideale methode zijn.

Roy-Reinigt-Westland-Reiniging-Renovatie-Riooltechniek

Hoe werkt reinigen met stoom?

De stoom wordt gegenereerd door een speciale stoomgenerator. Onder hoge druk en met temperaturen die variëren tussen 130 en 150 graden Celsius wordt de stoom op de gevel aangebracht. Het water dat hierbij ontstaat zal opgevangen worden om wateroverlast te vermijden. Naast water worden er geen verdere reinigingsmiddelen gebruikt, daarmee is stoomreiniging een zeer milieuvriendelijke oplossing zonder gevaren voor de omgeving. Het stoom zal de aantasting verzachten waardoor het loslaat met als resultaat een schone gevel. Omdat deze methode minder belastend is voor het oppervlak dan hogedruk reiniging kan reinigen met stoom ook op poreuze oppervlakken worden toegepast.

Waarom kiezen voor Roy Reinigt stoomreiniging?

There are no other treadmills sole fitness f65 ac 21 a mystery steroids for cutting fitness-trampolin in rapperswil – migros club school
  • Oppervlakken zien er weer als nieuw uit.
  • Vuil verwijderen verhoogt de weerstand van de gevelbekleding tegen vervuiling en schade zoals scheuren bij vorst in de winter.
  • Reinigen met stoom is een milieuvriendelijke oplossing.
  • Ook poreuze materialen kun met deze methode behandeld worden.
  • De kosten liggen lager dan bij andere soorten gevelreiniging.
  • De specialisten van Roy Reinigt zorgen ervoor dat het water op de juiste wijze wordt afgevoerd.

Meer weten over professionele reinigingswerkzaamheden?

Informeer direct naar de mogelijkheden van stoomreiniging of de andere methoden die Roy Reinigt toepast op verschillende soorten panden voor particulieren en ondernemingen. Door maatwerk oplossingen te bieden kunnen we optimale kwaliteit leveren tegen zeer scherpe tarieven. Bespreek alle mogelijkheden met onze experts en neem vandaag nog contact met ons op.