Gevelwerkzaamheden

Gevelreiniging

Roy Reinigt is dé specialist in gevelreiniging. Naast de esthetische kant van gevels schoonmaken heeft reiniging ook invloed op de kwaliteit en levensduur van de gevel. Er is minder kans op lekkage, scheuren en andere problemen die veel hinder kunnen opleveren en voor grote kostenposten kunnen zorgen. Hier kunt u alvast wat meer lezen over de verschillende manieren waarop ons team gevels reinigt, en geven we advies over de beste handelswijze. Voor specifieke informatie of een maatwerk offerte kunt u direct contact met ons opnemen.

Neem direct contact op met de adviseurs van Roy Reinigt voor advies op maat betreffende gevelrenovatie.

Welke methoden voor gevelreiniging zijn mogelijk?

Dit zijn de drie voornaamste methoden die toegepast worden bij het reinigen van gevels:

  • Stoomreiniging: Wanneer de aanslag oppervlakkig is en eenvoudig te verwijderen zal reinigen op basis van stoom doorgaans de meest effectieve oplossing bieden. Denk aan het verwijderen van mos of algen. Het is niet alleen een milieuvriendelijke reinigingswijze, het is ook een kosteneffectieve methode.
  • Chemische reiniging: Bij aanslag van roet of verfresten op de gevel kan chemisch reinigen uitkomst bieden. We houden rekening met het gebruik van duurzame materialen die geen gevaar vormen voor mens en milieu.
  • Zandstralen: De meest intensieve methode is zandstralen. Dit kan bijvoorbeeld de enige oplossing zijn bij graffiti op de gevel of bij zeer hardnekkige vervuiling die op een andere wijze niet te verwijderen valt.

Roy Reinigt kiest altijd de meest optimale behandelmethode. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wij werken volgens de regels

Wanneer buitenmuren gereinigd worden gelden er specifieke regels. Zo moeten de reinigingswerkzaamheden uiterlijk twee dagen voorafgaand aan de werkzaamheden gemeld worden bij de Milieudienst. Het project moet tussen 7.00u in de ochtend en 18.00u in de avond worden uitgevoerd, op zon- en feestdagen is niet toegestaan. De compressoren bij zandstralen moeten overeenkomen met de regelgeving zoals deze is vastgelegd in de Regeling Geluidsemissie. Wij houden daar altijd rekening mee, u kunt uw project met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Daarom kiest u voor Roy Reinigt

Ons team aan vakmensen zorgt ervoor dat uw bedrijfspand of kantoor er op ieder moment prachtig uitziet, voor een representatieve uitstraling. Het kan de waarde van het pand verhogen, de staat van de gevelbekleding en onderliggende structuur zal langer optimaal blijven omdat schade door vuil en vocht voorkomen wordt.

Wilt u weten welke voordelen specifiek voor uw locatie van toepassing zijn? Neem dan direct contact met ons op.