Beheer en Onderhoud

Dagelijkse bonnen

construction1Goed werk is nooit gedaan, er is altijd weer een nieuwe klus om uit te voeren. Wanneer u als aanbieder van woon- of werkruimte niet voor ieder mankement in actie wilt komen, kunt u dit beter uitbesteden aan de specialisten van Roy Reinigt. Ook voor de dagelijkse bonnen hebben wij de mensen in dienst die voor uw klanten klaar staan, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Lees meer over bonnenwerk en voor welke organisaties wij onze diensten verrichten.

Roy Reinigt is ook voor alle dagelijkse bonnen de partner die u zoekt. Maak vrijblijvend kennis met ons enthousiaste team aan professionals.

Met vertrouwen uitbesteden

Als organisatie kan uitbesteden een grote uitdaging zijn. Werkt de uitvoerder volgens dezelfde standaarden die u zelf stelt, en op welke wijze communiceert de dienstverlener met uw klanten en met de organisatie voor terugkoppeling?

Roy-Reinigt-Westland-Reiniging-Renovatie-Riooltechniek

Roy Reinigt neemt niet alleen de problemen weg bij uw klanten, maar ook de zorgen bij de opdrachtgever. Wij voeren de dagelijkse bonnen uit en rapporteren dit weer naar u waarmee we een volledig transparante aanpak bieden. Roy Reinigt biedt service waar u op kunt vertrouwen én mee kunt bouwen.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.

  • Woningcorporaties: Als woningcorporatie bent u verantwoordelijk voor het onderhoud aan soms wel duizenden woningen. Dat brengt naast een enorme verantwoordelijkheid ook een enorme administratie met zich mee. Roy Reinigt voert met plezier uw dagelijkse bonnen uit.
  • Makelaars: Vastgoed kent vele uitdagingen, maak het niet ingewikkelder dan strikt noodzakelijk is en besteed de dagelijkse bonnen uit aan onze specialisten.
  • VvE: Bij een Vereniging van Eigenaren wordt een kleine groep eigenaars opgezadeld met veel verantwoordelijkheden. De professionals van Roy Reinigt nemen de taken over die u zelf liever niet uitvoert.
  • Zorginstellingen: Er komt een steeds grotere druk op zorginstellingen om kwaliteit van zorg te leveren op basis van strakke budgetten. Wij kunnen de dagelijkse bonnen uitvoeren en daarmee deze zorgen bij u wegnemen,
  • Aannemers: Wanneer u op zoek bent naar een onderaannemer met een hoge flexibiliteit en betrouwbaarheid moet u zeker eens de mogelijkheden met ons team bespreken. Roy Reinigt levert keer op keer maatwerk oplossingen voor aannemers.

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u langdurig op kunt bouwen? Dan moet u zeker contact opnemen met Roy Reinigt, de uitvoerende partij voor al uw dagelijkse bonnen.