Gevelwerkzaamheden

Gevelonderhoud

Een gevel zonder gebreken ziet er niet alleen representatief uit, het kan ook andere problemen voorkomen en kosten besparen in onderhoud of reparatie. Het is daarom niet raadzaam om gevelonderhoud uit te stellen tot het moment dat er zoveel schade aan de gevel is ontstaan dat de kwaliteit van het pand er onder te lijden heeft. Het team van Roy Reinigt staat voor u klaar om uw gevels op de juiste wijze te onderhouden. Dit doen we op basis van maatwerk dienstverlening. Op deze pagina geven we u daar graag wat meer informatie over.

Direct een persoonlijk consult omtrent gevelonderhoud aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Welke soorten gevelonderhoud voert Roy Reinigt uit?

We leveren graag totaaloplossingen voor zowel particulieren als voor bedrijven, daarbij kunnen we incidentele werkzaamheden uitvoeren of structureel onderhoud plegen op basis van duidelijke afspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Hier is een beknopt overzicht van de diensten die we voor u kunnen verlenen:

  • Gevel reinigen: Er zijn verschillende methoden om de gevel te reinigen waaronder reiniging met stoom, chemische reiniging en zandstralen. De meest geschikte methode is afhankelijk van de vervuiling en de kwaliteit van de gevel.
  • Voegen repareren: Het voegwerk zal na verloop van tijd vervuild raken of poreus worden. Dan is het mogelijk de voegen te slijpen of uit te hakken en nieuw voegmateriaal aan te brengen. Dat ziet er netter uit, en het verbetert de algehele kwaliteit van de gevel.
  • Gevelimpregnatie: Bij deze behandeling wordt een speciale, beschermende vloeistof op de gevel aangebracht die tot diep in de poriën van stenen en voegen zal doordringen. Hiermee wordt de gevel vuil- en waterafstotend, waarmee er minder kans is op aanslag en doorslaand vocht.
  • Gevelstenen vervangen: Wanneer er stenen scheuren vertonen of deels zijn afgebroken kan dit tot meer schade leiden. Roy Reinigt controleert de muren en zal waar nodig herstellingen uitvoeren door stenen te repareren of vervangen.

Bespaar geld op gevelonderhoud

Door tijdig de gevels te laten onderhouden kunt u later veel kosten besparen. Roy Reinigt werkt op basis van maatwerk offertes die samengesteld worden naar de behoefte van de opdrachtgever en de staat van de gevel. Door werkzaamheden waar mogelijk te combineren kunnen we hoge kwaliteit leveren tegen betaalbare tarieven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze.