Reiningen

Hogedruk reiniging

construction1

Reinigen onder hoge druk is in veel gevallen een zeer effectieve methode, mits de schoonmaakwerkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd. Het team van Roy Reinigt zorgt altijd voor een professioneel resultaat waarbij we nauwgezet rekening houden met het pand en de gevelbekleding. Hoe we te werk gaan leggen we uit op deze pagina, u kunt ook direct contact met ons opnemen voor advies op maat.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact op met Roy Reinigt. U kunt bellen naar: 06-10107674 of stuur een email naar info@royreinigt.nl 

Hogedruk reiniging zonder beschadigingen

Schoonmaken op basis van hoge druk kan een sterk vervuild oppervlak weer als nieuw maken. Toch zijn er risico’s bij deze behandelmethode, zoals het beschadigen van de onderliggende materialen.

Roy-Reinigt-Westland-02

Roy Reinigt is een specialist in totaalreiniging voor zowel particuliere woonhuizen als panden voor zakelijk gebruik, onze experts zullen altijd eerst bepalen welke methode het beste past bij de opdracht. Bij onzorgvuldig handelen kan het onderliggend oppervlak beschadigd raken, waardoor nieuwe vervuiling sneller kan ontstaan. Daarom leveren wij altijd maatwerk oplossingen waardoor u verzekerd bent van de meest effectieve behandelmethode.

Hoe werkt reinigen onder hoge druk?

Er zijn verschillende soorten vervuiling die snel en effectief gereinigd kunnen worden op basis van hoge druk. Denk aan vervuiling door het verkeer, aanslag door mos en andere afzettingen of een poreus oppervlak. Naast het reinigen van gevels is het in een aantal gevallen ook mogelijk om de dakbedekking middels hogedruk reiniging aan te pakken, of andere elementen zoals een terras of overkapping. Roy Reinigt bepaalt per project en situatie de juiste methode, bij poreus voegwerk kan het bijvoorbeeld nodig zijn om een lagere druk te hanteren. Onze experts zullen altijd beginnen met de situatie in de praktijk te analyseren.

Daarom kiest u voor Roy Reiniging:

  • Professionele hogedruk reiniging voor alle soorten panden.
  • Naast gevelreiniging kunnen we ook daken en andere elementen schoonmaken.
  • Door een grondige analyse vooraf voorkomen we schade aan het pand.
  • Snel een schoon gebouw op basis van hogedruk reiniging.
  • Langer een mooi resultaat dankzij optionele diensten zoals gevelimpregnatie.

Neem contact met ons op

Om de beste kwaliteit diensten te leveren tegen de scherpste tarieven werken we op basis van maatwerk offertes voor al onze klanten. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij ons terecht, informeer direct naar de mogelijkheden.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.