Reiningen

Bedrijfspand reiningen


construction1Laat uw bedrijfspand reinigen door het professionele team van Roy Reinigt. Op deze pagina geven we u een overzicht van de mogelijkheden. Meer weten over bedrijfspanden schoonmaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek met één van onze adviseurs.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact op met Roy Reinigt. U kunt bellen naar: 06-10107674 of stuur een email naar info@royreinigt.nl 

Het bedrijfspand is uw visitekaartje

Het pand waar uw bedrijf gevestigd is biedt meer dan een locatie om de werkzaamheden uit te voeren. Het is tevens uw visitekaartje, een eerste kennismaking met de organisatie. Zorg voor een goede eerste indruk en laat uw bedrijfspand professioneel reinigen door de specialisten van Roy Reinigt.

Roy-Reinigt-Westland-gevelrenovatie-2019

Wij werken alleen met ervaren personeel die hun diensten uitvoeren volgens strenge richtlijnen, waarmee we aan alle eisen voldoen op het gebied van zowel kwaliteit als duurzaamheid. Daarbij zorgen we er niet alleen voor dat uw pand er altijd fraai bij staat, we houden ook rekening met mens en milieu. Door duidelijke afspraken te maken en een uitstekende kwaliteit service te leveren gaan we voor een langdurige samenwerking, zodat u als organisatie kunt rekenen op een goede communicatie en uiteraard een perfect gereinigd pand.

Zorg voor het pand en de omgeving

Duurzaamheid staat bij Roy Reinigt hoog in het vaandel. Dit houdt in dat we gebruik maken van milieuvriendelijke reinigingsproducten op natuurlijke basis waar geen schadelijke stoffen of gevaarlijke chemicaliën aan toegevoegd zijn. Dat is beter voor de omgeving, dat is veiliger voor uw werknemers en het kan ook voordeel bieden voor de levensduur van uw pand. Wanneer het een monumentaal pand betreft zullen er aanvullende eisen gesteld worden bij de reiniging van het bedrijfspand. Uiteraard zal ons team specialisten daar ook rekening mee houden, en u adviseren over de mogelijkheden en juiste werkwijze.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.

Laat uw bedrijfspand reinigen door Roy Reinigt:

  • Uw pand zal er het gehele jaar representatief bij staan.
  • Wij werken alleen met getraind personeel met ervaring.
  • Er wordt gebruikt gemaakt van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.
  • Ook voor speciale wensen zoals monumentale panden reinigen kunt u bij ons terecht.

Meer weten over onze diensten?

In een vrijblijvend adviesgesprek informeren we u graag over alle mogelijkheden voor de reiniging van uw bedrijfspand, en kunnen we op basis van uw situatie een maatwerk offerte uitbrengen. Neem direct contact met ons op voor een persoonlijk consult met één van onze adviseurs.