Reiningen

Terras reiniging

construction1

Naast het reinigen van gebouwen verzorgt het team van Roy Reinigt ook schoonmaakwerkzaamheden rondom het pand zoals het terras reinigen. Dit voeren we uit op dezelfde duurzame en efficiënte wijze uit zoals u dat van ons gewend bent. Wilt u meer weten over terrassen reinigen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact op met Roy Reinigt. U kunt bellen naar: 06-10107674 of stuur een email naar info@royreinigt.nl 

Terras reinigen

Roy Reinigt is een allround specialist in het reinigen van gevels, het verwijderen van graffiti en het schoonmaken van dakgoten. Ook terras reiniging behoort tot ons uitgebreide dienstenpakket. Het zou immers jammer zijn wanneer uw gevel er piekfijn uitziet en het terras sterk vervuild is.

Roy-Reinigt-Westland-gevelrenovatie-2019

Bij een terras reinigen zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Zo kunnen stenen niet altijd behandeld worden met hoge druk, in dat geval passen we andere methoden toe. Daarnaast werken we altijd op basis van natuurlijke schoonmaakmiddelen zonder agressieve chemische bestanddelen. Dit kan de levensduur van terrassen aanzienlijk verlengen, daarnaast is onze aanpak ook beter voor mens en milieu.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.

Totaalreiniging

Vaak wordt terras reiniging gecombineerd met andere schoonmaakwerkzaamheden, Roy Reinigt biedt totaaloplossingen waardoor u diverse services aan ons kunt toevertrouwen. Dit maakt communicatie eenvoudiger, en de facturering inzichtelijker. Door verschillende diensten samen te voegen kunnen we efficiënter te werk gaan, en ervoor zorgen dat uw pand er altijd piekfijn bij staat, van het terras tot aan de zolder.

Redenen om te kiezen voor Roy Reinigt terras reiniging

  • We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die beter zijn voor het milieu, de gebruikers of bewoners.
  • Een schoon terras ziet er representatief en uitnodigend uit.
  • De levensduur van terrassen kan verlengd worden door deze goed te laten onderhouden.
  • Bespaar tijd en kosten door te kiezen voor totaalreiniging.
  • Onze adviseurs bieden altijd een oplossing op maat.

Meer weten over al onze diensten?

Naast terras reinigen kunnen we diverse schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren aan de buitenzijde van uw pand. Onze adviseurs kunnen op verzoek een maatwerk offerte uitbrengen voor zowel incidentele als structurele reiniging. We werken altijd op basis van maatwerk oplossingen waardoor u de maximale kwaliteit dienstverlening zult ontvangen tegen de scherpste tarieven. Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden, zonder enige verplichting.