Beheer en Onderhoud

Loodgieters werk

Wanneer de toiletpot overstroomt na een grote boodschap bestaat er plotseling niet zoiets als een loodgieter die “te duur” is. Werkend sanitair nemen we als vanzelfsprekend aan, tot het moment dat er iets misloopt. Goed loodgieters werk hoeft niet duur te zijn, mits je vooraf goede afspraken maakt. Daarom werkt Roy Reinigt graag samen met bedrijven en organisaties die een uitstekende kwaliteit dienstverlening willen aanbieden, en dat graag voor scherpe tarieven inkopen. Hoe dat mogelijk is leggen we graag uit op deze pagina.

Op zoek naar een bedrijf dat professioneel loodgieters werk biedt op basis van scherpe tarieven? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Roy Reinigt.

Duidelijke oplossingen voor professionals

Roy Reinigt is een organisatie die niet van half werk houdt. Dat is te zien aan het brede scala aan diensten die we aanbieden, en de kwaliteitseisen die we stellen aan onze werknemers en onze werkzaamheden.

Roy-Reinigt-Westland-Reiniging-Renovatie-Riooltechniek3

Naast kwaliteit vinden we communicatie ook erg belangrijk. Dit kan communicatie zijn met de particulieren waar we over de vloer komen, maar ook de communicatie met woningcorporaties, aannemers, VvE’s, zorginstellingen en andere organisaties die hun cliënten de beste service wil bieden tegen concurrerende tarieven.

Installatie van sanitair

Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij bestaande panden kunnen we sanitair verwijderen en/of installeren. We denken ook graag mee over de juiste routing van de buizen, welke materialen te gebruiken en het loodgieters werk in context met de rest van het project. Mocht u naast loodgieters werk ook op zoek zijn naar andere specialisten voor werkzaamheden in en rond de woning kunt u altijd vrijblijvend informeren naar al onze diensten.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.

Onderhoud en loodgieterswerkzaamheden

Ook bij bestaande panden met sanitair, buizen en leidingen die nog niet aan vervanging toe zijn kunnen wij alle werkzaamheden ten uitvoer brengen. Hiervoor hebben we 24 uur per dag, 7 dagen per week meerdere specialisten voor beschikbaar, zo kunnen er naast geplande werkzaamheden ook spoedklussen uitgevoerd worden. Denk aan het ontstoppen van sanitair, of het opsporen van een lekkage in het pand.

Vakkundigheid staat voorop bij alle medewerkers van Roy Reinigt. Ook voor loodgieters werk zijn wij dé partner voor u. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.