Beheer en Onderhoud

BEHEER EN ONDERHOUD

Voor professioneel beheer en onderhoud bij vastgoed is Roy Reinigt dé partner in de regio waar u op kunt vertrouwen en mee kunt bouwen. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan zowel particuliere als zakelijke panden, we kunnen daarnaast ook het beheer van vastgoed uitvoeren. Op deze pagina kunt u meer lezen over de diensten van Roy Reinigt, voor iedere vraag bieden wij een passend antwoord.

Neem contact op!

Laat ons het werk doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden op het gebied van beheer en onderhoud!

ONDERHOUD

De levensduur van een pand kan met jaren en zelfs decennia worden verlengd wanneer er goed onderhoud wordt gepleegd. Wanneer u merkt dat elementen in en rond de woning versleten of beschadigd zijn kunt u deze het beste zo snel mogelijk laten herstellen. Zo voorkomt u grotere problemen en mogelijk ook hogere kosten. De prijs die u betaald voor professioneel onderhoud ligt vaak aanzienlijk lager dat de kosten voor vervanging bij achterstallig onderhoud of werkzaamheden aan het pand die niet vakkundig zijn uitgevoerd.

BEHEER

Naast incidenteel onderhoud en periodiek onderhoud kan Roy Reinigt ook het gehele beheer van u overnemen, zo heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw woning of panden. Met name voor vastgoedmakelaars kan het uitbesteden van beheer veel zorgen en verantwoordelijkheden uit handen nemen, en vaak op basis van zeer concurrerende tarieven. Bij het beheer gaan we verder dan werkzaamheden uitvoeren op aanvraag, we voeren grondige inspecties uit te zorgen ervoor dat ieder pand in topconditie blijft.

24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK

Omdat schade aan een woning of kantoor op ieder moment van de dag kan ontstaan, zorgt Roy Reinigt voor een 24/7 service. Is er een lekkage tijdens een onweersbui in de nacht? We sturen iemand langs. Is er een werknemers met de auto in de versnelling tegen de gevel gereden? Bel de verzekering, wij zorgen voor de rest. Het is onze uitdaging om zo snel mogelijk ieder euvel te verhelpen, en de gebruikers of bewoners van het pand zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van onze werkzaamheden.