Reiningen

Gevel impregneren


construction1

Laat uw gevel impregneren door de specialisten van Roy Reinigt. Wat de voordelen zijn van gevelimpregnatie kunt u op deze pagina lezen. Wilt u meer informatie over het proces en de kosten om uw pand te laten impregneren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerk offerte.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact op met Roy Reinigt. U kunt bellen naar: 06-10107674 of stuur een email naar info@royreinigt.nl 

Waarom gevel impregneren van belang is

Gevelimpregnatie is een methode om buitenmuren van woonhuizen of bedrijfspanden beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk aan neerslag, vorst en luchtvervuiling. Naast een schone gevel kan het ook de isolatiewaarde van het pand verhogen omdat de poreuze delen van de gevel afgesloten worden.

Roy-Reinigt-05

De gevel impregneren zorgt ervoor dat gevels langer schoon blijven, wat er niet alleen netjes uitziet maar ook kosten kan besparen. Er is minder onderhoud nodig en de kans op schade aan de buitenschil van het gebouw wordt beperkt. Roy Reinigt is dé specialist op het gebied van gevelreiniging op een verantwoorde wijze met aandacht voor mens en milieu. In veel gevallen wordt deze service gecombineerd met andere werkzaamheden waarmee overlast en kosten beperkt worden. Ons team zorgt ervoor dat uw huis of zakelijk pand er mooier uitziet én onderhoudsvriendelijk is.

Duurzame gevelimpregnatie

Er zijn verschillende methoden om de gevel van een pand te impregneren. Roy Reinigt kiest bewust voor duurzame materialen en verantwoorde methoden om deze werkzaamheden uit te voeren. Daarmee voldoen we niet alleen aan de wet- en regelgeving, we zorgen ervoor dat de bewoners, gebruikers en omgeving geen hinder ondervinden van het proces en het resultaat. Ontdek zelf hoe we te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn door contact met ons op te nemen voor een adviesgesprek zonder verdere verplichtingen, dat geldt ook voor de andere diensten die we leveren.

Daarom kiest u voor Roy Reinigt gevelimpregnatie:

  • Houd gevels langer schoon.
  • Verleng de levensduur van de buitenschil.
  • Roy Reinigt is in te schakelen door particulieren en bedrijven.
  • Wij werken op milieuvriendelijke wijze.

Kies voor een ervaren organisatie die totaaloplossingen biedt

Meer weten over gevels impregneren?

Iedere situatie is anders, daarom biedt Roy Reinigt maatwerk oplossingen voor al onze klanten. Op basis van uw voorkeuren en onze expertise zorgen we ervoor dat uw pand de behandeling krijgt die het meeste voordeel oplevert. Informeer direct naar alle mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.