Riooltechniek

Professionele rioolreparatie in het Westland

construction1

Een kapotte riolering moet zo snel mogelijk worden verholpen, we kunnen immers niet lang zonder het riool! Roy Reinigt begrijpt dit als geen ander. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar om uw kapotte riool te herstellen. Wij zijn gespecialiseerd in rioolreparatie. Is (een deel van) de riolering niet meer te redden? Ook voor rioolvernieuwing bent u bij ons aan het juiste adres.

HOE GAAT RIOOLREPARATIE IN ZIJN WERK?

Alle benodigde kennis en kunde voor professionele rioolreparatie hebben wij in huis. Onze bedrijfswagens zijn uitgerust met ontstoppingsmachines, een rioolcamera en de materialen voor het vervangen of vernieuwen van riolering. We kunnen u dus altijd van dienst zijn!

Als niet van buitenaf duidelijk is waar uw riolering kapot is, zetten wij onze speciale rioolcamera in. Deze zendt beelden van binnenuit de rioolbuis door naar de monitor van onze monteur. Zo zien we precies waar het mankement zich bevindt en hoe we dit kunnen herstellen! Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deelreparaties, zodat we uw riool precies op de juiste plaats kunnen herstellen. Bovendien profiteert u van uitstekende garantievoorwaarden!

Roy-Reinigt-Westland-Loodgieter-02

WANNEER RIOOLREPARATIE?

Heeft u last van een steeds terugkerende rioolverstopping? Hangt er in uw woning constant een vieze rioollucht? Of wordt u geplaagd door rioolvliegjes? Grote kans dat er iets mis is met uw riolering. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een breuk, verzakking of lekkage, er kan een deel van de riolering verkeerd zijn aangelegd of zijn verzakt, of het riool kan dichtgeslibd zijn. Met welk probleem u ook te maken heeft: in het Westland en omgeving bent u voor rioolreparatie bij ons aan het juiste adres.

Our Process

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.