Beheer en Onderhoud

VvE Beheer

construction1Er is veel vraag naar VvE beheer, maar er zijn nogal wat onduidelijkheden over de inhoud en uitvoering bij VvE beheer in de praktijk. Roy Reinigt kan van dienst zijn bij de vele taken die deel uitmaken van een Vereniging van Eigenaren. Op deze pagina leggen in het kort uit wat VvE beheer betekent, en welke juridische consequenties dit heeft.

Laat VvE beheer uitvoeren door de professionals van Roy Reinigt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat is VvE beheer?

VvE staat voor Vereniging van Eigenaren, dit is de organisatie die zorgt draagt voor het beheer en onderhoud van een pand. Iedereen die een appartement bezit in een gebouw maakt deel uit van deze groep. Het bestuur voert alle noodzakelijke taken uit, maar kan ook besluiten deze werkzaamheden uit te besteden aan een derde partij. In dat geval spreken we van VvE beheer.

Roy-Reinigt-04

Wie bepaalt de taken die deel uitmaken van het VvE beheer?

De vergadering (ALV) is het collectief van de voorzitter, het bestuur en de kascommissie. De vergadering zal bepalen welke taken binnen het beheer worden uitbesteed aan een externe partij. VvE beheer heeft op zich geen statutaire bevoegdheden, de beheerder is een persoon of rechtspersoon die specifieke taken van het bestuur zal overnemen.

Welke zaken kunnen uitbesteed worden?

De voornaamste diensten zijn te verdelen in administratieve werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden. Met de beheerder wordt besproken welke taken worden overgenomen, leg altijd goed vast welke diensten hier onder vallen en op basis van welke condities. Hoewel er certificatie bestaat hoeft de beheerder niet gecertificeerd te zijn. De processen die gewaarborgd worden in de certificatie betreft interne zaken, en gaat bijvoorbeeld niet over klanttevredenheid.

Roy Reinigt voor VvE beheer

Veel VvE’s kiezen ervoor om (een deel van) de vereiste werkzaamheden uit te besteden. Roy Reinigt biedt hiervoor een aantal diensten aan die het beheer eenvoudiger en efficiënter maken. En dat op basis van scherpe tarieven en een duidelijke communicatie. Wij hebben de juiste specialisten in huis om maatwerk oplossingen te bieden voor iedere situatie. Zo betaalt u alleen voor de diensten die relevant zijn in uw situatie.

Meer weten over VvE beheer of een maatwerk offerte aanvragen? Neem dan direct contact op met de Roy Reinigt service medewerkers.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.