Reiningen

Bonnenwerk


construction1Er wordt flink wat geklust in Nederland. Hoe groter het aantal klusprogramma’s op de televisie, hoe groter het aantal mankementen in de woning aanwezig zijn. Gelukkig heeft Roy Reinigt tientallen professionals die op ieder moment van de dag inzetbaar zijn voor bonnenwerk. Snel een vakman nodig? Stuur de bon en laat ons team de rest verzorgen, eenvoudiger kan het gewoonweg niet.

Voor bonnenwerk zonder zorgen moet u bij de specialisten van Roy Reinigt zijn. Ontdek de voordelen van een all-round dienstverlener en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Effectief bonnenwerk voor professionals

Bij een grote organisatie zoals een verhuurmakelaar of een woningcorporatie lijkt het soms dweilen met de kranen open. De bonnen stapelen zich op, er lijkt geen einde aan te komen. Wanneer je vertrouwt op de specialisten van Roy Reinigt verdwijnen de onzekerheden bij bonnenwerk als sneeuw voor de zon.

Roy-Reinigt-Westland-02

Snelle oplossing bij kleine ongemakken

Vaak betreft het relatief kleine bonnen die met een beetje vakmanschap en een oplossingsgerichte aanpak snel opgelost zijn. Is er daarnaast nog een klus om tussendoor te nemen? Wij werken met personeel die naast een specialisme doorgaans ook andere disciplines beheersen. Daarmee kunnen we efficiënter werkzaamheden uitvoeren.

Ontzorgen is onze zorg

Ons team zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ons bonnenwerk is tevens maatwerk, we houden rekening met de wensen van onze klanten en de kwaliteitseisen die gesteld worden vanuit de organisatie. Wanneer u zeker weet dat de bonnen op de juiste wijze worden afgehandeld kunt u zich bezighouden met andere zaken. Uiteraard vervullen we al het bonnenwerk inclusief een heldere rapportage voor direct inzicht. Daarmee kunt u onderhoud, reparaties en mutaties op een meer voorspelbare wijze plannen en budgetteren.

Dag en nacht bereikbaar

Niet alle onderhoudswerken en reparaties zijn lang van tevoren in te plannen. Geen nood, wij hebben altijd meerdere experts beschikbaar die snel ter plekke kunnen zijn. Dat is prettig voor onze zakelijke klanten, maar ook de eindconsument zal deze spoedservice zeker kunnen waarderen. Hoe wij 24/7 onze diensten kunnen leveren leggen we u graag uit tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij voeren al uw bonnen snel, vakkundig en betaalbaar uit. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.