Gevelwerkzaamheden

Gevelrenovatie

Het is van belang dat de gevel van een bedrijfspand er representatief uitziet, het is immers de eerste kennismaking voor klanten, contacten en werknemers. Daarnaast zal een gevel die netjes wordt bijgehouden ook langer meegaan en minder onderhoud vereisen. Roy Reinigt is uw partner in gevelrenovatie en gevelreiniging. Daarbij bieden we maatwerk oplossingen voor onderhoud aan gevels op basis van een vrijblijvend adviesgesprek. We leveren een breed scala aan diensten waaronder reiniging, impregneren en reparatiewerkzaamheden. En dat op basis van een betrouwbare kwaliteit dienstverlening, uitgevoerd door intern opgeleide professionals met ervaring én we bieden scherpe tarieven aan onze klanten.

Neem direct contact op met de adviseurs van Roy Reinigt voor advies op maat betreffende gevelrenovatie.

Alle soorten gevelreiniging onder één dak

Dit zijn de voornaamste diensten die aan bod komen bij onderhoud aan gevels:

Vuil verwijderen

Wij kunnen alle vormen van vervuiling schoonmaken zoals mossen en algen, teer en roet vanuit de omgeving of verf. Daarvoor gebruiken we verschillende methoden waaronder stoomreiniging, hogedruk reiniging, zandstralen en chemische reiniging. We kiezen altijd voor de meest effectieve methode die de gevel en omgeving zo min mogelijk zal aantasten.

Voegwerk reinigen

Voegen kunnen na verloop van tijd verkleuren en vervuilen. Dit materiaal kan poreus zijn, bij onzorgvuldig schoonmaken kunnen de voegen beschadigd raken. Roy Reinigt werkt op basis van materialen en middelen die het voegwerk niet zullen aantasten. Naast schoonmaken kunnen we voegen ook verwijderen en renoveren.

Impregneren

Door de gevel te impregneren met een speciaal beschermingsmiddel zal de gevelbekleding er voor een langere tijd mooi uitzien, daarnaast kan gevelimpregnatie de levensduur van de gevel aanzienlijk verlengen. Muren stoten vuil en vocht af, de poreuze delen van de gevelbekleding wordt gedicht om vervuiling en slijtage tegen te gaan. Het proces van hydrofoberen vergt kennis en expertise die de specialisten van Roy Reinigt in huis hebben.

Roy Reinigt biedt meer mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor diensten als:

  • Gevels schoonmaken
  • Bescherming door impregneren
  • Voegen schoonmaken en/of verwijderen.
  • Schoorsteen verwijderen en afvoeren.
  • Dak ontmossen en coating aanbrengen.

Roy Reinigt levert altijd maatwerk oplossingen die aansluiten op uw behoeften en budget. Neem vandaag nog contact op en plan een vrijblijvend adviesgesprek op uw locatie in. Op basis van een evaluatie zullen we een passende offerte uitbrengen.