Beheer en Onderhoud

Timmerwerk


construction1

In en rond de woning wordt er veel gebruik gemaakt van hout. Dit is een veelzijdig materiaal dat zich leent voor een uitgebreid scala aan toepassingen. Omdat het een natuurproduct betreft is het van belang om hout goed te onderhouden, en tijdig te repareren of vervangen. Voor professioneel timmerwerk moet u bij Roy Reinigt zijn, de allround-dienstverlener voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Op deze pagina kunt u meer lezen over timmerwerk door de vakmensen van Roy Reinigt.

Direct een offerte op maat ontvangen voor timmerwerk? Neem dan contact op met het team van Roy Reinigt.

Allround timmerwerk

Hout is een prachtig materiaal om mee te werken, met een lange levensduur en bestendigheid tegen alle weersomstandigheden. Het is wel van belang dat zowel de constructie als het onderhoud op de juiste wijze plaatsvindt.

Roy-Reinigt-Westland-Reiniging-Renovatie-Riooltechniek

Omdat het niet efficiënt is om voor iedere klus een andere specialist in te schakelen heeft Roy Reinigt veelzijdige timmerlieden in huis die alle facetten van timmerwerk kunnen uitvoeren. Zo kunt u rekenen op een full-service dienstverlening.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.

Meer dan timmerwerk

Roy Reinigt is een organisatie met tientallen specialisten die ieder hun eigen expertise hebben. Hoewel de timmerman al vele werkzaamheden kan uitvoeren, is het mogelijk dat er ook andere disciplines vereist zijn bij gotere renovatieprojecten of groot onderhoud. In dat geval zal Roy Reinigt voor alle disciplines de juiste specialisten inschakelen, dat verkort de communicatielijnen en kan daarmee ook kostenbesparend werken.

Voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers

Wanneer er schade is ontstaan bij de kozijnen, sturen we een ervaren timmerman langs om dit mankement zo snel mogelijk te verhelpen. Ook wanneer de gehele woning aan groot onderhoud toe is kunnen we deze projecten uitvoeren met een minimum aan overlast voor de bewoners.

Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij Roy Reinigt, denk aan het onderhoud voor kantoorgebouwen of voor makelaars die op zoek zijn naar een betrouwbare partner om hun huizenbezit te onderhouden. Bij grote projecten wordt vooraf een planning gemaakt die wordt afgestemd met de opdrachtgever. Op basis van een heldere communicatie en een klantgerichte aanpak kunt u professioneel timmerwerk verwachten waarbij de klant altijd centraal staat.

Voor alle diensten op het gebied van timmerwerk in en rond de woning of andere panden kunt u terecht bij Roy Reinigt.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.