Riooltechniek

Rioolinspectie

De afvoerbuizen zorgen dat overtollig water en vuil wordt afgevoerd, dat is heel duidelijk. Wat er daarna met deze viezigheid gebeurt is voor velen een mysterie, we kunnen immers niet door de muren heen kijken. Pas wanneer het water naar boven borrelt, of die grote boodschap niet meer wegspoelt door de toiletpot, wordt het duidelijk dat er iets aan de hand is achter de muren en vloeren. Met rioolinspectie door de specialisten van Roy Reinigt zal snel duidelijk worden wat het probleem is, en hoe dit snel en vakkundig verholpen kan worden.

Heeft u problemen met de afvoer? Hangen er nare luchtjes in huis? Neem dan contact op met Roy Reinigt voor een grondige rioolinspectie.

Problemen met de afvoer

De signalen van een verstopte afvoer of problemen met de riolering uiten zich in nare luchtjes, met name bij de afvoer. Of water dat niet meer goed wegloopt en zelfs terugkomt in de spoelbak, putje of toilet. Zo wordt het duidelijk dát er een probleem is, maar niet wát het probleem is. Door de riolering in het pand te laten inspecteren wordt snel duidelijk wat de oorzaak van het probleem is, en welke oplossing hiervoor het meest geschikt is.

Roy-Reinigt-Loodgieter

De camera’s zijn geschikt voor het maken van foto- en video opnames. Onze rioolcamera’s zijn uitgerust met Navy Track: sensoren die zich bevinden in de spuitkop of camerakop. De sensor geeft een signaal af vanuit de rioolbuis en de Navy Track vangt dit op, zodat we bovengronds leidingen kunnen opzoeken. Op deze manier bepalen we de ligging en de diepte van de rioolbuizen.

Rioolinspectie biedt duidelijkheid

Ook de experts van Roy Reinigt kunnen niet door de muren heen kijken, al hebben ze wel een aantal middelen om de afvoerbuizen en de riolering grondig te inspecteren. Door de oorzaak van het probleem zo snel mogelijk op te sporen, kan er ook een goede oplossing worden bepaald. Eenvoudige middelen zoals die in de winkel verkrijgbaar zijn nemen vaak alleen de symptomen (tijdelijk weg) maar ze bieden geen duurzame oplossing.

Professionele oplossingen voor ieder budget

Gelukkig hoeft rioolinspectie niet kostbaar te zijn, op basis van kennis en ervaring wordt de oorsprong van het probleem doorgaans snel gevonden, door de bron van het euvel aan te pakken kan verdere schade en overlast vaak voorkomen worden, en dat zult u merken aan de rekening! Wacht dus niet te lang met handelen, en kies voor de moderne opsporingstechnieken die Roy Reinigt een streepje voor geeft op de concurrentie.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven voor rioolinspectie door Roy Reinigt, dé specialist bij u in de buurt.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.