Riooltechniek

Camera Inspectie Riolering

construction1Bij een goed werkende riolering staat u nauwelijks stil. Pas als er problemen ontstaan merkt u dat het belangrijk is dat het riool altijd functioneert. Omdat riolering zich onder de grond bevindt is het lastig om mankementen met het blote oog op te sporen. Kies daarom voor rioolinspectie! In de regio Westland zijn wij hiervoor uw ervaren vakman.

Rioolproblemen in het Westland of omstreken? Kies voor rioolinspectie door roy reinigt.
Snel, vakkundig en betaalbaar!

Camera-inspectie

Onze bedrijfsauto’s zijn uitgerust met speciale rioolcamera’s, waarmee wij camera-inspectie kunnen uitvoeren. Dankzij camera-inspectie weet u precies wat de huidige staat is van uw rioolsysteem en voorkomt u eventuele mankementen.

Roy-Reinigt-05

De camera’s zijn geschikt voor het maken van foto- en video opnames. Onze rioolcamera’s zijn uitgerust met Navy Track: sensoren die zich bevinden in de spuitkop of camerakop. De sensor geeft een signaal af vanuit de rioolbuis en de Navy Track vangt dit op, zodat we bovengronds leidingen kunnen opzoeken. Op deze manier bepalen we de ligging en de diepte van de rioolbuizen.

CAMERA-INSPECTIE BIJ EEN VERSTOPPING

Is er sprake van een hardnekkige verstopping in uw riolering? Als onze vakmannen het niet geheel vertrouwen en de oorzaak van de verstopping willen achterhalen, biedt camera-inspectie uitkomst. In overleg met u kunnen wij de leidingen controleren met behulp van een rioolcamera. Wij bieden camera-inspectie aan tegen zeer voordelige tarieven. Mocht hieruit echter blijken dat de verstopping zich aan de gemeentezijde van de erfgrens bevindt, kunt u een groot deel van de kosten bij de gemeente declareren. Onze vakmannen informeren u hier graag over.

Meer weten over rioolinspectie, camera inspectie of een maatwerk offerte aanvragen? Neem dan direct contact op met de Roy Reinigt service medewerkers.