Reiningen

Dakgoot reiniging


construction1

Laat dakgoten reinigen door het professionele team van Roy Reinigt. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze aanpak en de mogelijkheden, neem voor advies op maat vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact op met Roy Reinigt. U kunt bellen naar: 06-10107674 of stuur een email naar info@royreinigt.nl 

Waarom dakgoot reiniging belangrijk is

Dakgoten reinigen is voornamelijk een preventieve ingreep die veel ongemakken en hoge kosten kan voorkomen. Wanneer een dakgoot niet periodiek gereinigd wordt kunnen er verstoppingen ontstaan door bladeren, takken, ongedierte en andere vormen van vervuiling. Deze verstopping kan na verloop van tijd resulteren in schimmelvorming, houtrot, lekkage en wateroverlast.

Roy Reinigt verzorgt de reiniging en het onderhoud van dakgoten voor zowel particuliere als voor zakelijke panden, uitgevoerd door een vast team schoonmaak professionals die werken volgens onze hoge kwaliteitseisen. Daarbij maken we gebruik van milieuvriendelijke producten en technieken, uiteraard hanteren wij een werkwijze waarbij de bewoners of gebruikers niet gestoord worden bij alle dagelijkse handelingen in en rond het pand.

Duurzaam dakgoten reinigen

Naast persoonlijke aandacht voor onze cliëntèle heeft ons team ook veel aandacht voor het milieu. Bij dakgoot inspectie houden we rekening met de flora en fauna in de omgeving, we maken gebruik van reinigingsproducten zonder schadelijke stoffen. Dat is prettig voor planten en dieren, ook onze klanten zullen hiervan profiteren omdat er minder risico bestaat op allergische reacties of andere lichamelijke klachten. Naast dakgootreiniging kunnen we ook de gevel reinigen of graffiti verwijderen. Naast incidentele werkzaamheden is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten, zo nemen we u alle zorgen uit handen. Ontdek zelf op welke wijze Roy Reinigt duurzaam onderhoud verricht aan uw pand en neem direct contact met ons op.

Waarom kiezen voor Roy Reinigt?

  • Periodiek onderhoud helpt schade en kosten aan de dakgoot te voorkomen.
  • Onze specialisten werken veilig en verantwoord.
  • We maken gebruiken van milieuvriendelijke technieken en schoonmaakmiddelen.
  • Roy Reinigt biedt meer reinigingsdiensten waaronder gevelreiniging en graffiti verwijderen.
  • Wij werken voor particulieren en voor zakelijke opdrachtgevers.

Meer weten over onze werkwijze?

Wanneer u meer informatie wilt hebben over de diensten die we aanbieden, en de wijze waarop we uw dakgoot reinigen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten leggen graag uit wat er mogelijk is in uw situatie.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.