Riooltechniek

Badkamer ontstoppen

Het wordt pas duidelijk hoe belangrijk de faciliteiten zijn in de badkamer wanneer deze niet meer juist functioneren. Denk aan de douche, het bad, de wastafel en uiteraard ook het toilet. Bij al deze toepassingen is de afvoer van water van groot belang. Door vervuiling maar ook slijtage kunnen er zich verstoppingen voordoen. In een aantal gevallen is het mogelijk zelf de verstopping te verwijderen, soms moet er een vakman aan te pas komen om de leidingen in de badkamer te ontstoppen. Wacht niet te lang, voorkom frustratie en additionele schade aan de badkamer door een specialist in te schakelen.

De professionals van Roy Reinigt staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen met verstopping in de badkamer. Neem direct contact op voor meer informatie

Hoe ontstaat verstopping in de badkamer?

Er is geen ruimte in huis waar zich zoveel leidingen en afvoeren bevinden als in de badkamer. Een deel van deze buizen zijn onzichtbaar voor de bewoners en doen op de achtergrond hun werk, de problemen ontstaan met name bij de afvoerbuizen waar wel een directe verbinding is met de gebruikers.

Roy-Reinigt-Westland-Reiniging-Renovatie-Riooltechniek

Denk aan de afvoerputjes in het bad of de douche, hier komen vaak haren in die op den duur voor verstopping kunnen zorgen. In de wastafel kunnen na verloop van tijd ook ophopingen van restjes zeep, kluwen haar en andere vervuiling ontstaan. Het toilet lijkt soms meer een afvalemmer, naast grote proppen papier die vast komen te zitten werpen mensen soms ook (plastic) afval in de toiletpot die vast komen te zitten in de afvoer.

Wat te doen bij een verstopping?

In sommige gevallen is het mogelijk met een speciaal middel de afvoerbuizen te reinigen. Pas wel op met producten die agressief zijn, sommige afvoerbuizen zijn niet geschikt voor deze middeltjes. Een vacuüm maken met bijvoorbeeld een ontstopper kan helpen, maar neemt het achterliggende probleem niet altijd volledig weg.

24 uur per dag service

Met name bij acute verstopping is een snelle en effectieve oplossing van groot belang voor alle bewoners. Daarom is het goed om het nummer van Roy Reinigt alvast aan de contactenlijst toe te voegen, zo kunt u bij een verstopping in de badkamer direct onze specialisten inschakelen. Wij leveren onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week, zo kunt u snel weer gebruik maken van de badkamer.

Direct een expert nodig voor ontstopping? Bel direct ons nummer en we sturen zo snel mogelijk iemand langs.