Gevelwerkzaamheden

Metselwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer die diverse soorten metselwerk kan uitvoeren? Ook dan moet u bij Roy Reinigt zijn. Wij beschikken naast de expertise om gevelreiniging uit te voeren en voegen te herstellen ook over de kennis om metselwerk uit te voeren of schoorsteenrenovatie uit te voeren. Op deze pagina leggen we uit wat metselwerk inhoudt en wat Roy Reinigt voor u kan betekenen.

Neem voor advies op maat direct contact op met uw Roy Reinigt adviseur. Ook voor metselwerk zijn wij de partner voor u!

Soorten metselwerk

Eenvoudig gesteld kan metselwerk onderverdeeld worden in onderhoud en nieuwbouw. Bij onderhoud moet u denken aan gevelreiniging, voegen vernieuwen of een beschermd impregneermiddel aanbrengen. Bij nieuwbouw of uitbreiding van een bestaand pand worden er nieuwe elementen gebouwd. Metselwerk is een ambacht waarvoor de nodige expertise en ervaring vereist is, de specialisten van Roy Reinigt beschikken over de juiste capaciteiten om iedere opdracht van A tot Z te verwezenlijken. Hier zijn een aantal werkzaamheden die onze vakmensen voor u kunnen uitvoeren:

  • Gevelrenovatie
  • Voegen reinigen of vernieuwen
  • Metselen uitbouw
  • Metselen aanbouw
  • Schoorsteen afbreken of bouwen
  • Muren metselen

Is nieuw metselwerk altijd nodig?

Bij uitbreiding of nieuwbouw moeten er nieuwe muren gemetseld worden, bij bestaande elementen is het mogelijk dat reiniging of reparatie al voldoende is. Daarom komt er alvorens een opdracht aan te nemen eerst een specialist van Roy Reinigt langs op locatie om de situatie met eigen ogen te aanschouwen. In overleg met de opdrachtgever wordt een passende oplossing bepaald. Zo is het mogelijk dat een oude gevel die sterk vervuild is en beschadigingen vertoont door intensieve reiniging en herstelwerkzaamheden er weer als nieuw uit komt te zien. Dit kan tijd, overlast en kosten besparen. Bij een combinatie van herstel en nieuw metselwerk moeten de onderlinge elementen uiteraard goed op elkaar afgestemd worden.

Gevelrenovatie als preventief middel

Door muren en gevels tijdig te laten renoveren kunnen problemen op termijn voorkomen worden. Denk bijvoorbeeld aan doorslaand vocht, lekkage, of aanslag door mos en algen. Naast gevelreiniging kunnen we met hydrofoberen de stenen en het voegwerk beschermen tegen invloeden van buitenaf. Voor deskundige renovatieadviezen en uitvoering van renovatiewerkzaamheden kunt u vertrouwen op de expertise van onze vakmensen bij Roy Reinigt. Of u nu bezig bent met het renoveren van uw woning of bedrijfspand, wij hebben de juiste capaciteiten om uw project van A tot Z te realiseren. Neem ook een kijkje op onze website allesoverdubai.info voor meer informatie over gevelrenovatie en aanverwante diensten.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Roy Reinigt voor advies op maat omtrent metselwerk.