Reiningen

Graffiti reiniging

construction1

Bij overlast door graffiti zorgen de specialisten van Roy Reinigt voor een grondige graffiti reiniging van uw gebouw. Uiteraard voeren we deze werkzaamheden uit op een duurzame wijze met aandacht voor het milieu. Meer weten over de werkwijze van Roy Reinigt bij het verwijderen van graffiti? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact op met Roy Reinigt. U kunt bellen naar: 06-10107674 of stuur een email naar info@royreinigt.nl 

Graffiti verwijderen

In sommige gevallen kunnen muurschilderingen kunst zijn, wanneer het ongevraagd op uw zakelijk pand of woning verschijnt betreft het vandalisme met mogelijk ingrijpende gevolgen voor het individu en de organisatie.

Graffiti-reiniging-roy-reinigt-westland-rotterdam

Roy Reinigt is dé specialist in graffiti reiniging, waarbij ons ervaren schoonmaak team uiterst zorgvuldig te werk gaat om de bekladding te verwijderen zonder de onderliggende structuur aan te tasten. In tegenstelling tot de vandalen houden wij rekening met het milieu, door reinigingsproducten te gebruiken die geen schadelijke stoffen bevatten of de omgeving schade toebrengen. Zo bent u snel weer verzekerd van een schoon pand met een representatieve uitstraling. Wij verwijderen ongewenste graffiti op alle locaties in Nederland, neem contact met ons op voor een persoonlijk consult.

Hoe werkt graffiti reiniging?

Graffiti verwijderen met optimaal resultaat vereist een nauwkeurige aanpak die per situatie bepaald zal worden. Hierbij wordt een analyse gemaakt van de gevel en de verontreiniging, op basis daarvan kan de meest geschikte methode worden gekozen. Dit kan bijvoorbeeld reinigen onder hoge druk zijn, daarnaast maken we indien nodig gebruik van stoommachines om de gevel te reinigen. Dit is niet alleen een kosteneffectieve oplossing, het is daarnaast ook een zeer milieuvriendelijke methode. De tijd tussen het aanbrengen van de graffiti en het behandelen van het oppervlak speelt een belangrijke rol bij de keuze van de meest geschikte behandelmethode. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.

Voordelen van graffiti reiniging door Roy Reinigt

  • Snel een schone gevel voor een representatief gebouw.
  • Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde schoonmaak professionals.
  • Maatwerk oplossingen bieden de beste resultaten.
  • Duurzame oplossingen beschermen mens en milieu.
  • Onze experts zorgen voor een betaalbare oplossing en geven advies om de gevel langer schoon te houden.

Informeer naar de mogelijkheden

Meer weten over de wijze waarop wij ongewenste bekladding van uw zakelijk pand, bedrijfslocatie of woonhuis uitvoeren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden en een maatwerk offerte.