Riooltechniek

Toilet ontstoppen

Het toilet wordt ook wel “de porseleinen troon” genoemd. Het leven zonder toilet in huis is eigenlijk niet meer voor te stellen. Tot het toilet verstopt raakt, uiteraard op het moment dat je het niet verwacht. Gelukkig is er een oplossing; bel op ieder moment van de dag Roy Reinigt voor een snelle en vakkundige oplossing. Op deze pagina geven we ook wat praktische informatie om deze problemen te voorkomen, of op z’n minst uit te stellen.

Een goed functionerend toilet is essentieel voor iedere woning. Daarom biedt Roy Reinigt een 24/7 spoedservice voor ontstoppingen. Bel direct ons telefoonnummer.

Zelf toilet ontstoppen

Wanneer het water niet snel meer wegloopt kan dit een teken zijn van een lichte ophoping van vuil. Met de bekende middelen is dit soms te verhelpen. Let wel op of deze middelen niet schadelijk zijn voor de afvoerbuizen. Bij een blokkade is het creëren van een vacuüm de meest voor de hand liggende oplossing. Gebruik hiervoor de bekende toiletontstopper https://toursanluis.com/vodafone-engelli-indirimli-tarifeleri-ve-kampanyalar-2023/.

Roy-Reinigt-Westland-Reiniging-Renovatie-Riooltechniek

Oorzaken van een verstopt toilet

Naast normale vervuiling en slijtage die in de loop der jaren ontstaan, zijn er ook enkele acute oorzaken van een verstopt toilet die eenvoudig voorkomen kunnen worden:

  1. Spoel geen grote proppen toiletpapier door, wanneer het spoelwater niet tot in de kern van het papier kan doordringen zal de afvoerbuis verstopt raken.
  2. Let op met niet-oplosbare verpakkingen zoals cellofaan of vochtige doekjes en kunstof. Werp dit soort afval altijd in een aparte afvalemmer.
  3. Kinderen willen nog weleens een stuk speelgoed in de toiletpot laten vallen. Dit kan de afvoer belemmeren of zelfs volledig blokkeren.

Laat het toilet ontstoppen

Het is zeer vervelend wanneer u na een grote boodschap midden in de nacht tot de ontdekking komt dat het toilet niet meer werkt. U hoeft gelukkig niet te wachten tot de volgende ochtend of na het weekend, de specialisten van Roy Reinigt komen 24 uur per dag, 7 dagen per week langs om u te helpen in tijden van (hoge) nood. Niet alleen zullen we het directe probleem verhelpen, we bieden ook een langdurige oplossing om deze situatie voortaan te voorkomen. Van ontstoppen tot aan een nieuwe riolering plaatsen, onze experts staan voor u klaar!

Wanneer het toilet verstopt zit is snel handelen van het grootste belang. Informeer nu naar onze diensten en tarieven, ook buiten kantooruren.