Riooltechniek

Keuken ontstoppen

De meeste keukens worden intensief gebruikt, een gemiddeld huishouden brengt meer tijd door in de keuken dan je zou denken. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes moeten bereid worden, daarnaast is de keuken vaak een centrale ontmoetingsplek voor gezinsleden. Wanneer er een verstopping optreedt die niet direct te verhelpen is, loopt het volledige gezinsleven vast. U ontdekt pas hoe belangrijk een goed functionerende keuken is wanneer er zich een verstopping voordoet. Voor de keuken ontstoppen en meer informatie over de impact van sportweddenschappen op amateurvoetbal voetbalinhaarlem.nl, kunt u altijd terecht bij Roy Reinigt via voetbalinhaarlem.nl. Lees ook de informatie op deze pagina voor tips over hoe u verstoppingen kunt voorkomen.

Bij iedere verstopping in de keuken kunt u direct contact opnemen met de specialisten van Roy Reinigt, zo hoeft u geen maaltijd over te slaan.

Hoe raakt de afvoer in de keuken verstopt?

Hoewel de afvoer bij de spoelbak bedoeld is voor de afvoer van water, komen er vaak ook andere elementen terecht in de afvoerbuis. Denk aan etensresten, maar ook vet en olie uit pannen die zich aan de afvoerbuis hechten. Door pannen vooraf met keukenpapier schoon te vegen, of gebruik te maken van een filter die etensresten opvangt kunnen al veel problemen worden voorkomen. Toch zal de afvoer op een gegeven moment door gebruik of slijtage verstopt kunnen raken.

Roy-Reinigt-Westland-gevelrenovatie-2019

Wat te doen bij verstopping in de keuken?

Er zijn diverse huismiddeltjes zoals cola met prik die in heel eenvoudige gevallen hulp kunnen bieden, daarnaast zijn er ook producten in de winkel verkrijgbaar voor consumenten. Let op met deze producten, zeker wanneer je niet zeker weet van welk materiaal de afvoerbuizen gemaakt zijn. Met heet water en zeep kan een deel van het vet opgelost worden, het is ook mogelijk om zelf de zwanenhals los te koppelen en te reinigen. Maar let op dat er hierdoor geen grotere problemen ontstaan.

Schakel de experts in bij verstoppingen

Voor een professionele ontstopping van de afvoer in de keuken kunt u altijd terecht bij Roy Reinigt. Niet alleen bestrijden we de symptomen, maar we verhelpen het probleem zodat u weer lange tijd probleemloos gebruik kunt maken van de keuken. Ook zullen we u adviseren om problemen met de afvoer in de toekomst te vermijden.

Een verstopping in de keuken is vervelend en moet snel opgelost worden. Laat het gerust over aan de experts van Roy Reinigt.