Roy Reinigt

Over Roy Reinigt

Roy Reinigt is al jarenlang de expert op het gebied van vakkundige reiniging, renovatie en riooltechniek in de omgeving Westland. Wij willen u kennis laten maken met onze verschillende diensten en laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Onze professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen stellen ons in staat de meest uitdagende schoonmaakklussen succesvol te voltooien. En omdat wij als reinigers het milieu hoog in het vaandel hebben staan maken wij waar dit kan gebruik van milieuvriendelijke methodes en materialen. 


De diensten en service van Roy Reinigt

Bij Roy Reinigt ben u verzekerd van kwaliteit door uitstekend opgeleide werknemers en gebruik van hoogwaardig materiaal. Bij gevelreiniging behandelen wij uw gevel van A tot Z. Met passend materiaal en de juiste aanpak worden algenbroei, uitbloei en verontreiniging verwijderd. Tevens zijn wij bij Roy Reinigt gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, vetkrijt, autolak, olievlekken en tectyl.

✓ Hoge kwaliteit
✓ Snelle service
✓ Eerlijke tarieven
✓ Breed inzetbaar
✓ Nederlands personeel


Roy Reinigt is zeer ervaren in het reinigen van gevels bij onder andere woningen, flatgebouwen en sporthallen. Zowel kleine als grote opdrachten voor gevelreiniging in de buurt van het Westland worden feilloos door onze medewerkers uitgevoerd. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste reinigingsmethodes en de beste apparatuur. Onze jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van gevels, maakt ons uw specialist voor gevelreiniging in de omgeving van het Westland.

Vakmensen waar u op kunt vertrouwen

De fundering van onze dienstverlening is gebouwd op de schouders van onze werknemers. Naast het aannemen van gecertificeerde professionals, bieden we ook interne opleidingstrajecten aan zodat ons personeel altijd werkt volgens de laatste methoden en de nieuwste technieken. Daarmee kunnen we onze dienstverlening doorgaand verbeteren en zo het verschil maken. We hebben personeel in dienst met uiteenlopende disciplines waarmee we projecten van begin tot eind invulling kunnen geven. Dat maakt plannen eenvoudiger en efficiënter. Wanneer er communicatie nodig mocht zijn met andere aannemers voor specifieke werkzaamheden kunnen we dit voor u coördineren. Zo kunt u vertrouwen op een project dat van A tot Z optimaal wordt uitgevoerd.

Duurzaam reinigen voor mens en milieu

Milieuvriendelijk werken staat hoog in het vaandel van Roy Reinigt. Dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook beter voor de mensen die in contact komen met schoonmaakmiddelen en reinigingsmethoden. We werken op de meest efficiënte wijze, waarmee we minder energie en materialen verbruiken. Wanneer er vervuilende afvalstoffen zijn zullen we die op een verantwoorde wijze afvoeren. We werken met biologisch afbreekbare middelen die niet schadelijk zijn voor het milieu en uw werknemers. We zoeken actief naar duurzame alternatieven voor traditionele methoden, denken bijvoorbeeld aan stoomreiniging in plaats van chemische reinigingsmiddelen wanneer dat mogelijk is. Dat betekent overigens niet altijd dat er hogere kosten mee gemoeid zijn, sommige moderne en duurzame oplossingen besparen zelfs in de kosten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Er zijn drie elementen om rekening mee te houden; de opdrachtgever, onze werknemers en de omgeving. Roy Reinigt is van mening dat de belangen van deze drie groepen behartigd moeten worden om optimaal resultaat te bereiken. Zo houden we rekening met de wensen van de opdrachtgever, en stellen we ons flexibel op zodat we uw werknemers zo min mogelijk overlast zullen bezorgen tijdens onze werkzaamheden. Vervolgens zorgen we ervoor dat onze werknemers veilig kunnen werken op basis van materialen die een strenge keuring hebben ondergaan en we maken gebruik van reinigingsmiddelen met een natuurlijke samenstelling. We zorgen dat de omgeving niet nodeloos wordt belast door hinderlijke situaties te voorkomen en afvalmaterialen op verantwoorde wijze af te voeren. Roy Reinigt neemt verantwoordelijkheid en loopt graag voorop met maatschappelijk verantwoord ondernemen. meer informatie krijgen.

Betaalbare oplossingen voor reiniging en meer

Het team van Roy Reinigt werkt niet alleen voor de opdrachtgever, we werken liever nauw samen met onze klanten. Zo kunnen we een langdurige relatie opbouwen met wederzijds vertrouwen, op basis van maatwerk oplossingen voor iedere opdrachtgever. Onze vertegenwoordigers zullen u niet alleen adviseren, ze luisteren ook aandachtig naar uw wensen. Zo kunnen we proactief handelen en de beste kwaliteit service leveren tegen betaalbare tarieven.