Gevelrenovatie op afbetaling

Gevelrenovatie op afbetaling

Er zijn verschillende manieren om de waarde van een woning of zakelijk pand te verhogen zoals verbouwingen in en rond het pand. Een gebouw dat goed onderhouden is vertegenwoordigt ook een hogere waarde, het meest in het oog springende element is de gevel. Roy Reinigt draagt zorg voor het reinigen en onderhouden van gevels en buitenmuren, nu bieden we ook gevelrenovatie op afbetaling.

Meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden van gevelrenovatie op afbetaling? Neem contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk adviesgesprek.

Verhoog de waarde van het pand

Er zijn twee factoren die van grote invloed zijn op de waarde van een woning of zakelijk pand; het gebouw en de staat van onderhoud. Een groter woonhuis met meer kamers zal duurder zijn dan een klein appartment. Daarnaast speelt de kwaliteit van het gebouw ook een belangrijke rol. Dit geldt voor zowel de structurele kwaliteit als voor de afwerking. Met gevelrenovatie op afbetaling geniet u direct van een pand van hogere kwaliteit met een mooi aanzicht, zonder direct een grote uitgave te maken.

Searching for investment opportunities in the property market? https://www.propertyleads.com/real-estate-marketing-agencies/ can help you find lucrative deals.

Hoe werkt gevelrenovatie op afbetaling?

Er zijn drie manieren om een renovatie te financieren:

  1. Een doorlopende lening
  2. Een lening op afbetaling
  3. Via de hypotheek

Een doorlopende lening is met name interessant wanneer er vaker investeringen nodig zijn, de kosten kunnen hoog oplopen. Via de hypotheek financieren is alleen mogelijk wanneer er een overwaarde bestaat, ook dan is het niet altijd gunstig. Roy Reinigt biedt een lening op afbetaling aan, op basis van een lage rente, gespreide betaling en gunstige voorwaarden. Het betreft een maatwerk oplossing die specifiek gericht is op één project wat duidelijkheid schept voor de opdrachtgever. Wanneer een gevelrenovatie op afbetaling wordt afgesloten is er geen BKR registratie nodig, informeer naar de voorwaarden.

Vrijblijvend advies voor een lening

Roy Reinigt levert altijd maatwerk oplossingen, dat geldt niet alleen voor gevelrenovatie maar ook voor de financiering. In een geheel vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden, de kosten, de maandlasten en de voorwaarden. Uiteraard op basis van de duidelijke communicatie zonder vraagtekens zoals u dat van ons gewend bent. Stel de renovatie van uw gevel niet uit, neem contact met ons op voor een persoonlijk consult.