Reiningen

Totaalreiniging

construction1

Laat uw zakelijk of particulier pand compleet reinigen door de specialisten van Roy Reinigt. Bij onze diensten op het gebied van totaalreiniging brengen we altijd eerst een maatwerk offerte uit op basis van de behoefte en benodigde werkzaamheden. Zo kan ons team snel en efficiënt de beste kwaliteit reinigingswerkzaamheden bieden voor al onze klanten. Neem voor maatwerk advies direct contact met ons op, zonder verdere verplichtingen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact op met Roy Reinigt. U kunt bellen naar: 06-10107674 of stuur een email naar info@royreinigt.nl 

Totaalreiniging op maat

Roy Reinigt is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat op basis van maatwerk dienstverlening voor iedere opdrachtgever een passende totaalreiniging kan bieden tegen scherpe tarieven.

Roy-Reinigt-gevelrenocatie-op-afbetaling-westland

Dit kan de reiniging van een particulier woonhuis zijn, een appartementencomplex, een kantoorgebouw of een bedrijfspand. Wij voeren al onze werkzaamheden uit met respect voor mens en milieu. Dat betekent het gebruik van duurzame materialen en schoonmaakmiddelen zonder schadelijke toevoegingen of verspilling van energie en verbruiksartikelen. Bij totaalreiniging nemen we alle zorgen van schoonmaken uit handen, lees verder voor een beknopt overzicht van onze diensten.

Neem contact op!

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Roy Reinigt.

Met oog op het milieu

Duurzaam reinigen met milieuvriendelijke producten is niet alleen beter voor de omgeving, het komt ook ten goede aan onze klanten. Zo voldoen al onze methoden en materialen aan de strengste normen voor duurzaam werken, zoals onze ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen zonder schadelijke stoffen. Dit betekent ook minder risico op allergieën of andere lichamelijke klachten van de bewoners of gebruikers. Wanneer het monumentale panden betreft gelden er afwijkende regels, door een verantwoorde behandelwijze toe te passen kunnen we ook aan deze eisen voldoen. Voor maatwerk advies en meer informatie kun u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat houdt totaalreiniging in?

Met totaalreiniging bedoelen we alle aspecten van reiniging aan de buitenzijde van een pand. Dit kan gevelreiniging zijn, dakreiniging, het schoonmaken van een terras of overkapping, dakgoten reinigen of graffiti verwijderen. Wilt u graag een overzicht van al onze diensten ontvangen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor Roy Reinigt totaalreiniging:

  • Uw pand ziet er altijd goed verzorgd uit.
  • Roy Reinigt gaat voor langdurige relaties met betrouwbare resultaten.
  • Maatwerk oplossing voor een volledige reiniging in iedere situatie.
  • Onze experts zijn beschikbaar voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers.

Bespreek de mogelijkheden direct met onze adviseurs, neem direct contact met ons op.